fbpx

Personvern

Vi er opptatt av å beskytte og respektere personvernet ditt, og det er grunnen til at vi tar beskyttelsen av din personlige informasjon alvorlig. All personlig informasjon samlet inn av 1Bedrift.no brukes bare innenfor rammen av prosjektet og i samsvar med gjeldende norsk personvernlovgivning.

Nedenfor kan du lese om hvordan vi behandler informasjonen din, og hvilken informasjon som er lagret på serverne til 1Bedrift.no.

Ved å bruke tjenesten vår, samtykker du til behandling og lagring av din personlige informasjon og trafikkdatainformasjon.

Hvilken personlig informasjon samles inn og hvordan brukes den?

  • Vi samler inn informasjon om deg som kunde hos 1Bedrift.no for å kunne tilby tjenesten du bestilte. Uten at vi har personlig informasjon, for eksempel: navn, etternavn, adresser, private registreringsnummer osv. vil vi ikke kunne hjelpe deg med å registrere et selskap eller foreta andre endringer eller handlinger du trenger. Overføring av personlig informasjon til oss er frivillig, men personopplysninger er helt nødvendig for at vi skal kunne tilby tjenestene, ettersom alle registreringsdokumenter må inneholde dette.
  • Informasjon om tjenestene du har kjøpt, kopier av fakturaer og kvitteringer, markedsføringstillatelser og eventuell kontakt med vår supportavdeling. Vi trenger denne informasjonen for å utføre den interne regnskapsføringen til 1Bedrift.no AS, samt for å forbedre tjenesten vår ved å overvåke kundeaktivitet.
  • Vi samler inn den mest detaljerte informasjonen om bruken av nettstedet 1Bedrift.no, for eksempel aktivitetsloggen for å besøke nettstedet, teknisk informasjon om enheten du brukte, klokkeslettet og datoen for besøket ditt, operativsystem og nettleser, IP-adresser, skjermstørrelse, osv. inkludert bruk av informasjonskapsler. Vi trenger denne informasjonen for arbeidet med markedsførere som promoterer 1Bedrift.no-prosjektet, og for IT-avdelingen, som jobber med å forbedre prosjektet vårt.
  • Informasjon om din tilgang til systemet.

Denne informasjonen er nødvendig for teknisk eller annen support ved eventuelle spørsmål.

Hvem kan vi dele din personlige informasjon med?

All informasjon som samles inn er konfidensiell og brukes bare i implementeringen av 1Bedrift.no-tjenester. I noen tilfeller er vi imidlertid forpliktet til å gi dine data til andre organisasjoner, men kun hvis dette er regulert av gjeldende norsk lov.

For eksempel:

  • Til Brønnøysundsregistret for levering av tjenesten du kjøpte
  • Underleverandører som gir oss sine tjenester og produkter (for eksempel regnskapsbedriften Norus Accounting AS, hvis det er nødvendig å gjennomføre forskjellige konsultasjoner)
  • I forbindelse med salg av 1Bedrift.no AS eller sammenslåing av selskapet
  • I andre saker opprettet ved lov, for eksempel på forespørsel fra en domstol eller andre offisielle organer.

Den grunnleggende regelen er at all informasjon du gir bare kan brukes for å tilby tjenestene du velger.

1Bedrift.no tar spesielle forholdsregler for å sikre at dataene dine blir lagret. Alle ansatte i 1Bedrift.no, samt alle underleverandører, har signert en avtale om ikke-spredning av data relatert til våre kunder, disse reglene gjelder spesielt for selskaper lokalisert utenfor Norge.

Cookie

1Bedrift.no bruker informasjonskapsler og andre lignende teknologier for å få informasjon om de mest populære tjenestene og mest besøkte sidene på www.1bedrift.no.

Denne informasjonen brukes av oss til for eksempel å analysere tjenester og målrette annonsering på Internett.

Hva kan du gjøre?

  • Du har rett til å få tilgang til personlig informasjon om deg
  • Du kan be om å slette eller korrigere data relatert til deg

1Bedrift.no-teamet forplikter seg til å svare på eventuelle krav mottatt skriftlig eller via e-post til support@1Bedrift.no innen 30 virkedager.